EN

Balada o hadoch a vtáčatkách - Hry o život 0

Suzanne Collinsová


Vráťte sa do Panemu šesťdesiat štyri rokov pred udalosťami z bestsellerovej série HRY O ŽIVOT.
Osemnásťročný Coriolanus Snow túži zažiariť v Hrách o život. Tento rok bude totiž mentorom jedného z vyvolených. Lenže jeho vyvolenou sa stane dievča z dvanásteho obvodu. Ich osudy sú odteraz nerozlučiteľne prepletené, každé Coriolanovo rozhodnutie ich môže vyniesť na stupienok víťazov alebo úplne potopiť. V aréne to bude súboj na život a na smrť. Mimo arény sa v Coriolanovi prebúdzajú city. Musí sa rozhodnúť, či bude dodržiavať pravidlá alebo uprednostní svoje srdce.

Informácie

Ilustrátor Kolektiv
Jazyk slovenčina
Séria Hry o život
Počet strán 592
EAN 9788056643259
Dátum vydania 29.11.2024
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Osemnásťročný Coriolanus Snow čaká len na to, aby zažiaril na výročných desiatych Hrách o život. Má sa stať jedným z mentorov, no šťastena mu nepraje. Jeho vyvolenou sa stane dievča z Dvanásteho obvodu.

Ich osudy sú teraz úzko prepojené a Coriolanus vie, že každé jedno rozhodnutie môže znamenať úspech alebo zlyhanie, víťazstvo alebo prehru. V aréne to bude boj na život a na smrť. Mimo arény sa v Coriolanovi prebúdzajú city k jeho zverenkyni.

Musí sa rozhodnúť, či bude dodržiavať pravidlá, alebo uprednostní svoje srdce.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Hry o život"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Suzanne Collinsová

Suzanne Collinsová

Americká spisovateľka, autorka bestsellerových sérií Letopisy Podzemia a Hry o život. Na univerzite študovala dramatické písanie. Jej séria Hry o život sa dlhých 5 rokov držala na top pozíciách bestsellerov podľa New York Times a bola aj sfilmovaná. Vďaka tomu sa autorka Suzanne Collins dostala na zoznam najvplyvnejších ľudí sveta podľa magazínu TIME.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM