EN

Krimikrížovky 1 - veľké písmená

Záhada usmievajúcej sa mŕtvoly

Peter Derňár, Pavol Surovec


Vyriešte tajničky a odhaľte vraha! Krížovky s veľkými písmenami
Detektív, ktorý si práve užíva pokojný večer pri hokejovom zápase, je náhle vtiahnutý do temnej uličky mesta, kde sa nájde telo muža so zvláštnym, šťastným výrazom na tvári a… s prerezaným hrdlom. Pridajte sa k detektívovi, ktorý postupne rozpletá nitky nečakaného zločinu! Táto zbierka poteší všetkých fanúšikov a fanúšičky švédskych krížoviek a detektívok. Zabavte sa pri lúštení a tajničku po tajničke postupne odhaľte celý záhadný príbeh!

Informácie

Jazyk slovenčina
Počet strán 128
EAN 8586019610529
Dátum vydania 29.11.2024
Vek od 15
Formát 210x297 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Typ krížovky, sudoku
Väzba brožovaná lepená

Detektív, ktorý si práve užíva pokojný večer pri hokejovom zápase, je náhle vtiahnutý do temnej uličky mesta, kde sa nájde telo muža so zvláštnym, šťastným výrazom na tvári a… s prerezaným hrdlom. Pridajte sa k detektívovi, ktorý postupne rozpletá nitky nečakaného zločinu!

Táto zbierka poteší všetkých fanúšikov a fanúšičky švédskych krížoviek a detektívok. Zabavte sa pri lúštení a tajničku po tajničke postupne odhaľte celý záhadný príbeh!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Krížovky - veľké písmená"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Peter Derňár

Peter Derňár

Narodil sa v Nitre a vyrastal v Palárikove, ktoré sa stalo aj dejiskom jeho knižnej prvotiny Škrabot. Po absolvovaní novozámockého gymnázia vyštudoval na Filozofickej fakulte UK v Bratislave odbor filozofia, slovenský jazyk a literatúra. Je laureátom scenáristickej súťaže Cena Tibora Vichtu v kategórii Internetový seriál, pričom na základe jeho scenárov následne vznikol v televízii JOJ 24-dielny internetový seriál Old Bojs. Svoju prvú zbierku poviedok napísal ako štvrták na základnej škole, za jednu z nich bol ocenený v celoštátnej súťaži, ktorá dávno neexistuje. Viac ako dvadsať rokov pracuje ako novinár. S manželkou a dcérou žije v Bratislave.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM