EN

Vážení zákazníci, z dôvodu inventúry je sklad ZATVORENÝ. Vaše objednávky budú expedované od 15.07.2024. Využite skvelú zľavu počas inventúry!

Cesta do neznáma

Chris Saunders


Krtko vyrazil za dobrodružstvom. Poďme s ním!
Pripojte sa ku krtkovi Vrtkovi na jeho dobrodružnú výpravu do neznáma, ako aj ďalšie zvedavé zvieratká: večne hladná myška, štýlový lišiak, jazvec – milovník čaju, odvážny zajac a najmenší členovia zvieracej družiny – vtáčik červienka a slimák. Všetkým vŕta v hlave jediná otázka: Kamže to krtko vlastne ide? Milý a dojímavý príbeh o vzácnych momentoch, ktoré stoja zato, aby sme ich zdieľali s priateľmi.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Vanda Vámošová
Počet strán 32
EAN 9788056638767
Dátum vydania 6.9.2024
Vek od 5
Formát 235x290 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Edícia Picture book
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

V brlôžku pod zemou Vrtko žil,

po dobrodružstve zatúžil.

Okolo krku obmotal šál,

prah dverí prekročil, na cestu sa dal.

V srdiečku cítil a bolo mu jasné,

že tam vonku zažije niečo naozaj krásne.

Pripojte sa ku krtkovi Vrtkovi na jeho dobrodružnú výpravu do neznáma, ako aj ďalšie zvedavé zvieratká: večne hladná myška, štýlový lišiak, jazvec – milovník čaju, odvážny zajac a najmenší členovia zvieracej družiny – vtáčik červienka a slimák. Všetkým vŕta v hlave jediná otázka: Kamže to krtko vlastne ide?

Milý a dojímavý príbeh o vzácnych momentoch, ktoré stoja zato, aby sme ich zdieľali s priateľmi.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Chris Saunders

Chris Saunders

Chris Saunders je autor a ilustrátor z Veľkej Británie, kde dodnes žije a tvorí. Študoval ilustráciu na University of Northampton a získal titul First Class BA Honors Degree; predtým získal národný diplom Nadácie umenia a dizajnu s vyznamenaním. Chris je autorom aj ilustrátorom jeho debutovej obrázkovej knihy Wish, ktorá bola preložená do mnohých jazykov. Spolupracuje s knižnými vydavateľstvami aj tvorcami PC a online hier. V slovenskom jazyku vychádza jeho kniha Mám na to! (Albatros, 2023)
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM