EN

Vymazané

Bernard Minier


Neviditeľné ženy, miliardári ani samotná vyšetrovateľka – pred vražedným besnením nie je nik v bezpečí
DVAJA VRAHOVIA. DVA SVETY. DVE HROZBY. V Galícii vrah unáša ženy, obyčajné robotníčky z chudobných vrstiev, ktoré skoro ráno vstávajú do práce. Neviditeľné ženy. Vymazané. V Madride sa iný vrah zameriava na miliardárov a na stenách necháva odkaz: „ZABIME BOHATÝCH.“ Hrozí, že vypukne vlna násilia zo stretu spoločenských tried. Lucia Guerrero, vyšetrovateľka Občianskej gardy, navyše dostáva správy od anonyma a pýta sa sama seba, či sa aj ona stala len hračkou v rukách dvoch vrahov.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Mária Gálová
Počet strán 360
EAN 9788056642443
Dátum vydania 1.11.2024
Vek od 18
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

DVAJA VRAHOVIA. DVA SVETY. DVE HROZBY.

V Galícii jeden vrah unáša ženy, obyčajné robotníčky z chudobnej vrstvy, ktoré skoro ráno vstávajú do práce. Neviditeľné ženy. Vymazané. Po piatich dňoch ich nachádzajú mŕtve.

V Madride sa iný vrah zameriava na miliardárov a necháva na stenách ich rezidencií odkaz ZABIME BOHATÝCH.

Dvaja vrahovia. Dva svety. Hrozí, že vzplanie vlna nevídaného a výbušného násilia vyplývajúceho zo stretu spoločenských tried. Lucia Guerrero, vyšetrovateľka z Občianskej gardy, zisťuje, že pátranie po vrahovi ju vedie nečakaným smerom. Keď jej začnú prichádzať správy od anonymného odosielateľa, pýta sa sama seba, či aj ona nie je len hračkou v rukách dvoch vrahov...

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Lucia Guerrero"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Bernard Minier

Bernard Minier

Bernard Minier sa narodil v Béziers, vyrastal v juhozápadom Francúzsku a detstvo strávil v Pyrenejach. Študoval na univerzite v Toulouse, odkiaľ pochádza aj hlavný hrdina jeho trilerov Martin Servaz. Vvše dvadsať rokov žije neďaleko Paríža, je ženatý, má dve deti a písaniu sa venuje na plný úväzok. Jeho prvý román Mráz bol preložený do niekoľkých svetových jazykov vrátane angličtiny a najväčší úspech zaznamenal vo Francúzsku a Nemecku. Zatiaľ poslednou, šiestou, knihou v sérii je román Údolie.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM