EN

Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej

Ransom Riggs


Napínavý fantastický príbeh umocnený strašidelnými dobovými fotografiami je skvelým čítaním nielen pre tínedžerov, ale aj dospelých, ktorí si radi vychutnávajú tajomné a temné dobrodružstvá.
Hrozivá rodinná tragédia privedie šestnásťročného Jacoba na odľahlý ostrov pri pobreží Wallesu, kde objaví ruiny niekdajšieho sirotinca. Pri skúmaní opustených zákutí Jacob zistí, že deti slečny Peregrinovej, ktoré tam kedysi žili, boli nielen neobyčajné, ale mohli byť aj veľmi nebezpečné a ich odlúčenosť na opustenom ostrove nebola náhodná. Ba dokonca – nech to znie akokoľvek neuveriteľne – tie deti sú možno ešte stále nažive!

Informácie

Číslo dielu 1
Jazyk slovenčina
Originálny názov Miss Peregrine´s Home for Peculiar Children
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 352
EAN 9788025907320
Dátum vydania 27.10.2017
Vek od 12
Formát 132x208 mm
Vydavateľstvo PLUS
Hmotnosť 0,595
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Neobyčajné deti slečny Peregrinovej"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Ransom Riggs

Ransom Riggs

Ransom Riggs vyrastal na Floride, no teraz je jeho domovom kraj neobyčajných detí Los Angeles. Bol vychovaný na pravidelnom prísune strašidelných príbehov a britskej komédii, čo pravdepodobne vysvetľuje, prečo píše takéto prazvláštne romány. Jeho séria o deťoch slečny Peregrinovej sa stala celosvetovým bestsellerom a vznikol podľa nej fantastický film. Patria do nej romány Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej, Bezduché mesto, Knižnica duší a Mapa dní. Autora môžete nájsť na Twitteri a Instagrame @ransomriggs.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM