EN

24 rozprávok do Vianoc


Čakanie na Štedrý deň nikdy nebolo také zábavné!
Knižka 24 príbehov a 24 aktivít, ktoré vám skrátia čakanie na Vianoce. Blízko polárneho kruhu v malebnej dedinke Snuhuliakovo stretnete starostu Chumelicu, ako odhŕňa kopy čerstvo napadaného snehu, alebo doktora Bolebrucha, ktorý si počas večernej prechádzky spieva koledy. S každým príbehom je spojená aktivita, ktorou si spríjemníte čakanie na Štedrý deň spolu so Snehuliakovčanmi. Upečte si medvedie labky cukrárky Maškrtkovej alebo si spolu s poštárom Julom Ometlom vytvorte vianočné pozdravy!

Informácie

Ilustrátor Žaneta Aradská
Jazyk slovenčina
Počet strán 56
EAN 9788056642429
Dátum vydania 1.11.2024
Vek od 7
Formát 210x297 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

V knižke nájdete 24 príbehov a 24 aktivít, ktoré vám skrátia čakanie na Vianoce. Aktivity určené deťom aj rodičom, ktorí spolu môžu piecť, vytvárať, kresliť a mnoho iného!

V malebnej dedinke Snehuliakovo sa každý pripravuje na Vianoce. Blízko polárneho kruhu stretnete starostu Chumelicu, ako odhŕňa kopy čerstvo napadaného snehu, pána Pekára, ako korčuľuje zamrznutým jazerom, aby každý v mestečku dostal načas teplé pečivo, doktora Bolebrucha, ktorý si počas večernej prechádzky spieva koledy, a nájdete tu aj nevídaného nájomníka za skriňou v cukrárkinej kuchyni.

S každým príbehom je spojená aktivita, ktorou si spríjemníte čakanie na Štedrý deň spolu so Snehuliakovčanmi. Upečte si medvedie labky cukrárky Maškrtkovej, pomôžte anjelovi a čertovi nájsť cestu k Mikulášovi, zohrejte sa čarovným nápojom od pani Zelinkovej alebo si spolu s poštárom Julom Ometlom vytvorte vianočné pozdravy!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM