EN

Grand Prix

Ilustrovaná história F1

Will Buxton


Kronika minulosti, súčasnosti a budúcnosti F1
Napínavá ilustrovaná história pretekov Formuly 1 od ich fascinujúcich začiatkov a vnútorného fungovania až po najlepších jazdcov 20. storočia a dneška z pera slávneho motoristického novinára a hviezdy Formuly 1: Drive to Survive.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Igor Otčenáš
Počet strán 240
EAN 9788056642955
Dátum vydania 15.11.2024
Vek od 18
Formát 203x254 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Počas svojej vyše sedemdesiatročnej histórie sa preteky Formuly 1 zmenili z úzko špecializovaného motoristického športu s niekoľkými podujatiami za sezónu na celosvetový fenomén, ktorý sleduje viac ako miliarda fanúšikov. S dvadsiatimi jazdcami, ktorí súťažia rýchlosťou viac ako 350 kilometrov za hodinu na vyše dvadsiatich najúchvatnejších a najnáročnejších pretekárskych tratiach na svete, je Formula 1 vrcholnou skúškou techniky a ľudských schopností.

Grand Prix je kronikou minulosti, súčasnosti a budúcnosti F1 v pútavej a ľahko stráviteľnej forme. Spoznáte v nej šampiónov tohto športu, tímy, za ktoré pretekali, a trate, ktoré ovládli. Podmanivá zbierka plná neuveriteľných príbehov a epických pretekov obsahuje aj podrobnosti o rôznych aspektoch tohto športu v jeho dnešnej podobe. Plná zaujímavých informácií a pútavých ilustrácií, ktoré sú rovnako dynamické a odvážne ako samotné preteky, je Grand Prix komplexným úvodom do najrýchlejšieho športu na svete.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM