EN

Dokonalé ticho

Helen Fieldsová


Keď zavládne ticho, kto začuje ich plač? Štvrtý diel dokonalej krimi série s detektívom Callanachom a inšpektorkou Turnerovou
Na okraji cesty na predmestí Edinburghu sa nájde mŕtve telo mladého dievčaťa. Patológ objaví šokujúcu vec: z kože obete na bruchu a na chrbte niekto vyrezal siluetu bábiky. Hlavná inšpektorka Turnerová a inšpektor Callanach objavia dôležitú stopu tam, kde by ju nikto nečakal. V detskom kočíku s opusteným bábätkom, pri ktorom je bábika vyrobená z ľudskej kože. Podarí sa im zastaviť zvráteného vraha, prv než ďalšiu obeť umlčí navždy, alebo je už príliš neskoro?

Informácie

Žáner detektívka
Číslo dielu 4
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Miriam Ghaniová
Počet strán 376
EAN 9788056642412
Dátum vydania 25.10.2024
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Štvrtý diel dokonalej krimi série s detektívom Callanachom

a inšpektorkou Turnerovou

Na okraji cesty na predmestí Edinburghu sa nájde pohodené mŕtve telo mladého dievčaťa. Keď patológ preskúma pozostatky, objaví šokujúcu, hrôzostrašnú vec: z kože obete na bruchu a na chrbte niekto vyrezal siluetu bábiky.

Hlavná inšpektorka Ava Turnerová a inšpektor Luc Callanach hľadajú stopy, ktoré by ich priviedli k páchateľovi, a dôležitú stopu objavia tam, kde by ju nikto nečakal. V detskom kočíku s opusteným bábätkom, pri ktorom je bábika vyrobená z ľudskej kože.

Po tom, čo sa nájde ďalšie zohavené telo mladej ženy, Luc a Ava si uvedomia, že vrah rozohral desivú hru, a je iba otázkou času, kedy udrie znova. Podarí sa im zastaviť zvráteného vraha, prv než ďalšiu obeť umlčí navždy, alebo je už príliš neskoro?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Dokonalý detektív Callanach"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Helen Fieldsová

Helen Fieldsová

Pracovala ako právnička a venovala sa aj vážnym kriminálnym prípadom. Po narodení druhého dieťaťa spolu s manželom založili produkčnú spoločnosť, kde sa uplatnila aj ako scenáristka. Debutovala fantasy knihami, ktoré si vydávala sama. Predslávila sa najmä vďaka sérii trilerov s detektívom Lucom Callanachom.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM