EN

Štúdia utopenia

Ava Reid


Dôvera zabíja rovnako ako pravda. Ako bojovať so smrteľne nebezpečnými magickými silami?
Effy odmalička prenasledovali vidiny Kráľa víl. Útechu našla iba na stránkach epického diela Angharad. Cíti, že vypracovanie návrhu rekonštrukcie autorovho sídla je jej osud. Zdá sa však, že je to nesplniteľná úloha, obyvatelia domu majú navyše od vľúdnosti ďaleko. Spozná tu i mladého študenta literatúry Prestona. Spolu skúmajú autorove listy a denníky, a postupne zisťujú, že nemôžu veriť nikomu a ničomu. Proti nim totiž stoja smrteľné a magické temné sily – a pravda ich oboch môže priviesť do záhuby.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Veronika Lašová
Počet strán 328
EAN 9788056640593
Dátum vydania 15.11.2024
Vek od 14
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s ořízkou

Effy Sayerová od detstva verila na rozprávky. Nemala na výber, keďže ju odmalička prenasledovali vidiny Kráľa víl. Útechu našla iba na roztrhaných stránkach Angharadu – epického diela spisovateľa Emrysa Myrddina.

Keď autorova rodina vyhlási súťaž na vypracovanie architektonického návrhu rekonštrukcie jeho sídla, Effy si je istá, že je to jej osud. Prestavba zatuchnutého, schátraného panstva Hiraeth je však nesplniteľnou úlohou, navyše jeho obyvatelia majú od vľúdnosti veľmi ďaleko. Spozná tu Prestona, mladého študenta literatúry, ktorý je odhodlaný dokázať, že Myrddin je podvodník.

Zatiaľ čo obaja skúmajú autorovo dedičstvo, listy a denníky, zisťujú, že nemôžu veriť nikomu a ničomu. Proti nim totiž stoja smrteľné a magické temné sily – a pravda ich oboch môže priviesť do záhuby.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM