EN

Bezcitný lovec


Môže byť jej najväčší nepriateľ jej osudovou láskou?
V noc, keď sa Rune zmenil život, tiekla v uliciach krv. Po revolúcii sa bosorky stali ľahkou korisťou lovcov. Rune skrýva, čím naozaj je, a noci trávi ako Karmínová moľa – strážkyňa, ktorá chráni svoj druh. Keď sa záchranná akcia zvrtne, rozhodne sa zviesť bezcitného lovca bosoriek Gideona, no po čase k nemu začne niečo cítiť. Gideon, ktorý neznáša Runeinu povrchnosť, zistí jej spojenie s Karmínovou moľou a predstiera, že jej dvorí. Čo ak je však práve ona tým zloduchom, ktorého sa snaží uloviť?

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Mária Koscelníková
Počet strán 376
EAN 9788056643167
Dátum vydania 22.11.2024
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená s chlopňami

V noc, keď sa Rune navždy zmenil život, tiekla v uliciach krv. Po ničivej revolúcii ľudia vyhnali bosorky, kedysi mocné vládkyne, na okraj spoločnosti. Ich mágia slabne a stávajú sa ľahkou korisťou nemilosrdných lovcov.

Rune tak musí skrývať, čím naozaj je. Cez deň predstiera, že je iba obyčajnou márnivou dedičkou, noci však trávi ako Karmínová moľa – strážkyňa, ktorá chráni svoj druh pred vyhynutím. Keď sa záchranná akcia zvrtne, rozhodne sa zviesť lovcov bosoriek zo stopy a získať informácie, ktoré zúfalo potrebuje. Preto začne lichotiť šarmantnému Gideonovi Sharpovi – známemu bezcitnému lovcovi, ktorý je verný revolúcii. Až príliš neskoro si uvedomí, že k nemu začína niečo cítiť.

Gideon neznáša dekadenciu a povrchnosť, ktorú Rune predstavuje. Keď sa však dozvie, že Karmínová moľa využíva Runeine nákladné lode na pašovanie odpadlíckych bosoriek z krajiny, prenikne do jej spoločenských kruhov a predstiera dvorenie. Krásna tvárička však skrýva veľmi inteligentné a nežné dievča, ktoré sa zdá preňho ako stvorené. No čo ak je práve ona tým zloduchom, ktorého sa snaží uloviť?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM