EN

Hra na želania

Jana Báliková, Meg Shaffer


Niečo si želajte, no buďte opatrní, mohlo by sa vám to splniť
Lucy Hartová vie, aké to je vyrastať bez milujúcich rodičov. Útechu nachádzala v čítaní kníh o Ostrove hodín od Jacka Mastersona.Teraz ako učiteľka sa delí o lásku k čítaniu so svojimi žiakmi, najmä s Christopherom Lambom, ktorý osirel. Lucy by si ho chcela adoptovať, ale bez finančných prostriedkov je to nedosiahnuteľný sen. Vtedy však Masterson oznámi, že napísal novú knihu, a vyhlási o ňu súťaž. Lucy sa stane jednou zo súťažiacich, ktorí majú šancu vyhrať jedinú kópiu novej knihy...

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Zdenka Buntová
Počet strán 320
EAN 9788056643136
Dátum vydania 29.11.2024
Vek od 18
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Želajte si niečo, no buďte opatrní, čo si želáte, mohlo by sa vám to splniť.

Lucy Hartová vie, aké je vyrastať bez milujúcich rodičov. Jej detstvo poznačilo zanedbávanie a osamelosť a Lucy nachádzala útechu  čítaní kníh o Ostrove hodín od Jacka Mastersona. Teraz ako dvadsaťšesťročná pomocná učiteľka sa delí o lásku k čítaniu so svojimi malými žiakmi, najmä s bystrým sedemročným Christopherom Lambom, ktorý po tragickej smrti rodičov osirel. Lucy by dala čokoľvek, aby si mohla Christophera adoptovať, ale myšlienka, že sa oni dvaja stanú rodinou, sa bez finančných prostriedkov a stabilného bývania zdá nedosiahnuteľným snom.

Keď sa Lucy už takmer vzdá svojho sna, Jack Masterson oznámi, že konečne napísal novú knihu. A čo je ešte lepšie, vyhlási súťaž na skutočnom Ostrove hodín, kde býva. Lucy sa stane jednou zo štyroch šťastných súťažiacich, ktorí majú šancu vyhrať jedinú kópiu novej knihy. Šanca vyhrať najžiadanejšiu knihu na svete znamená pre Lucy a Christophera veľmi veľa. Mohlo by im to zmeniť život, mohli by sa stať rodinou. Najprv sa však Lucy musí vysporiadať s bezohľadnými zberateľmi kníh, so ctižiadostivými protihráčmi a  rozptyľujúco šarmantným Hugom Reesom, ilustrátorom kníh o Ostrove hodín.  medzitým Jack Masterson zosnoval prekvapujúci záver hry, ktorý zmení životy ich všetkých.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM