EN

Vianočný zázrak a ja

Matt Haig


Vianoce v ohrození! A môže za to žiarlivý Veľkonočný zajac! Pokračovanie série Vianočný chlapec Nikolas a Dievča, ktoré zachránilo Vianoce
Amelia žije v čarovnom mestečku Elfhelm spolu s Vianočným otcom a jeho manželkou Mary, ktorí si ju nedávno adoptovali. Keď zatrpknutý a neprajný Veľkonočný zajac zaútočí a chce zničiť Vianoce, je na Amelii, jej rodine a elfoch, aby sa postavili silám zla. Podarí sa im ubrániť Vianoce?

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Jana Báliková
Počet strán 304
EAN 9788056642924
Dátum vydania 8.11.2024
Vek od 9
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Amelia žije v čarovnom mestečku Elfhelm spolu s Vianočným otcom a jeho manželkou Mary, ktorí si ju nedávno adoptovali. Keď zatrpknutý a neprajný Veľkonočný zajac zaútočí a chce zničiť Vianoce, je na Amelii, jej rodine a elfoch, aby sa postavili silám zla.

Podarí sa im ubrániť Vianoce?

„Kvapka vianočného zázraku.“

Daily Mail

„Absolútne skvelé.“

CBBC

„Srdečné a vtipné.“

Daily Express

„Vianočná klasika.“

Sunday Mail

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Matt Haig

Matt Haig

Matt Haig je britský autor a venuje sa tvorbe pre deti aj pre dospelých. Úspech zaznamenal s knihou Prečo zostať nažive, tá sa takmer 50 týždňov držala v rebríčku bestsellerov podľa Sunday Times. Pod hlavičkou vydavateľstva Albatros vyšla jeho kniha Vianočný chlapec Nikolas, ku ktorej sa pripravuje aj filmové spracovanie. Matt žije s manželkou, deťmi a psom neďaleko Sussexu a okrem písania sa venuje aj vyučovaniu svojich detí v domácom prostredí.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM