EN

Yellowface

R.F. Kuang


Mŕtvej ukradla úspech, teraz čelí bolestivej sláve.
Nevinné lži. Drsný humor. Fatálne následky... June Haywardová a Athena Liu sú vychádzajúce literárne talenty. Athena je miláčikom literárnych kruhov, o June sa to však povedať nedá. Keď sa June stane svedkom Atheninej prazvláštnej smrti, impulzívne sa rozhodne ukradnúť jej práve dokončený majstrovský rukopis. Čoraz častejšie sa však vynárajú dôkazy, ktoré ohrozujú jej ukradnutý úspech. Ako ďaleko je ochotná zájsť, aby si udržala to, čo si podľa seba zaslúži?

Informácie

Ilustrátor Ashton Mucha
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Zuzana Dudíková
Počet strán 336
EAN 9788056641576
Dátum vydania 13.9.2024
Vek od 18
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Typ kniha
Väzba brožovaná s přebalem

Nevinné lži. Drsný humor. Fatálne následky...

June Haywardová a Athena Liu sa mali spoločne stať vychádzajúcimi literárnymi hviezdami. Athena je miláčikom literárnych kruhov, o June sa to však povedať nedá. Kto by už len čítal knihy o obyčajných belošských dievčatách?

Keď sa June stane svedkom Atheninej prazvláštnej smrti, impulzívne sa rozhodne ukradnúť jej práve dokončený rukopis, majstrovský experimentálny román o nedocenenom prínose čínskych robotníkov počas prvej svetovej vojny.

June román upraví a pošle svojmu agentovi ako vlastné dielo, premenuje sa na Juniper Song a ani z novej autorskej fotografie sa nedá presne určiť, akú má etnicitu. Ten kus histórie si predsa zaslúži, aby ho ktosi vyrozprával, nech už je rozprávačom ktokoľvek – a zoznam bestsellerov New York Times dáva June za pravdu.

June sa však nedokáže vymaniť z Atheninho tieňa a čoraz častejšie sa vynárajú dôkazy, ktoré ohrozujú jej ukradnutý úspech. Ako ďaleko je ochotná zájsť, aby si udržala to, čo si podľa seba zaslúži?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM