EN

Stratený zajko v New Yorku

Diana Mašlejová


Je odvážnejší, než si myslel! Už len vymyslieť plán, ako porazí nebezpečný zvierací gang...
Zajko už zažil nejedno dobrodružstvo. Teraz sa vydáva na cestu do Veľkého jablka. V newyorskej zoo sa s plyšovým mackom Eduardom stanú obeťami únosu miestnej zvieracej mafie. Šéf zvieracieho gangu má jediný cieľ – získať hračku, ktorá má v sebe ukrytý vzácny rubín. Zajko nadväzuje nové priateľstvá a prekvapivo zisťuje, že má v sebe viac odvahy a odhodlania, než si myslel. A možno aj schopnosť vymyslieť plán, ako poraziť hlavného zloducha a vyslobodiť všetkých rukojemníkov.

Informácie

Ilustrátor Adela Režná
Jazyk slovenčina
Počet strán 88
EAN 9788056642351
Dátum vydania 1.11.2024
Vek od 7
Formát 163x238 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Zajko už zažil nejedno dobrodružstvo. Navštívil Paríž aj chladný Island a teraz sa vydáva na cestu do Veľkého jablka – do New Yorku. Nestihne sa však ani poriadne pokochať krásami tohto rušného veľkomesta, pretože v newyorskej zoo sa s plyšovým mackom Eduardom stanú obeťami únosu miestnej zvieracej mafie. Šéf zvieracieho gangu má jediný cieľ – získať hračku, ktorá má v sebe ukrytý vzácny rubín. Zajko tak spoznáva mnohé smutné aj veselé osudy, nadväzuje nové priateľstvá a prekvapivo zisťuje, že má v sebe viac odvahy a odhodlania, než si myslel. A možno aj schopnosť vymyslieť plán, ako poraziť hlavného zloducha a vyslobodiť všetkých rukojemníkov.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Stratený zajko"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Diana Mašlejová

Diana Mašlejová

Diana Mašlejová sa narodila v Bratislave. Vyštudovala žurnalistiku na Filozofickej fakulte UK a už počas štúdia sa zameriavala najmä na literárny svet. Prispieva do Knižnej revue, do Rádia Devín, publikuje aj na webových portáloch Knihožrút a Medziknihami. Píše literárnu rubriku do bratislavského kultúrneho magazínu InBA. Pravidelne tvorí rozprávky pre mesačník Adamko. Vo vydavateľstve Albatros vyšli jej knihy Tajný cirkus, Stratený zajko v Paríži či Kráľovskí agenti a iné.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM