EN

Gaslighting

Návod pre ženy, ako rozoznať manipuláciu a oslobodiť sa od emocionálneho zneužívania

Amelia Kelley


Ako sa brániť pred manipuláciou a emocionálnym zneužívaním?
Gaslighting je jednou z najničivejších foriem emocionálneho zneužívania. Spôsobuje, že ženy nedôverujú vlastným pocitom, majú skreslené vnímanie reality, ba dokonca môžu uveriť, že trpia duševnou chorobou. Táto kniha ponúka nástroje, ktoré ženám pomôžu odhaliť manipuláciu vo všetkých kľúčových oblastiach života. Poradí, ako sa účinne o ochrániť pred emocionálnym zneužívaním, a tým, ktoré túto formu manipulácie zažili, pomáha získať väčší pocit vlastnej hodnoty, sebaúcty a nájsť novú silu.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Jana Juráňová
Počet strán 200
EAN 9788056642931
Dátum vydania 8.11.2024
Vek od 18
Formát 160x230 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Gaslighting je jednou z najničivejších foriem emocionálneho zneužívania, aké môžu ženy zažiť. Spôsobuje, že nedôverujú vlastným pocitom, majú skreslené vnímanie reality, ba dokonca môžu uveriť, že trpia duševnou chorobou.

Táto kniha vychádza z terapie založenej na dôkazoch a ponúka nástroje, ktoré ženám pomôžu odhaliť manipuláciu vo všetkých kľúčových oblastiach života: v rodinných a partnerských vzťahoch, na pracovisku, v akademickom prostredí či v zdravotnej starostlivosti. Poradí, ako sa účinne o ochrániť pred emocionálnym zneužívaním, a tým, ktoré túto formu manipulácie zažili, pomáha získať väčší pocit vlastnej hodnoty, sebaúcty a nájsť novú silu.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM