EN

Zladený cyklus

Angie Marie


Spoznaj svoj menštruačný cyklus a ži s ním v harmónii.
Spoločnosť nás učí menštruačný cyklus zanedbávať a skrývať, čo vedie k boju s vlastnou biológiou. Príručka zladeného cyklu ti ukáže, ako spoznať svoj cyklus a žiť s ním harmónii. Prevedie ťa štyrmi fázami menštruácie, ponúka inšpirácie na vedenie denníka a pracovné listy, a pokrýva témy ako tvorivosť a produktivita, pohyb, strava, starostlivosť o seba, romantické vzťahy a ďalšie. Táto príručka od expertky na sledovanie plodnosti ti pomôže k cyklickému životu, intuitívnemu využitiu času a celkovej pohode.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Martina Morávková
Počet strán 168
EAN 9788056641569
Dátum vydania 20.9.2024
Vek od 18
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Cyklické žitie nie je žiadna novinka. Rovnako ako príroda, aj telá polovice ľudí na Zemi fungujú cyklicky. Moderná spoločnosť však tieto prirodzené hormonálne výkyvy potláča a ignoruje, čo vedie k tomu, že menštruujúci ľudia sú vyhorení a frustrovaní z neustáleho boja so svojou biológiou.

Príručka zladeného cyklu predstavuje štyri fázy menštruačného cyklu zrozumiteľným spôsobom a poskytuje jednoduchý návod, ako optimalizovať každý aspekt tvojho života, vrátane:

tvorivosti a produktivity,

pohybu a cvičebných návykov,

výživy,

romantických a platonických vzťahov

a ešte oveľa viac!

Táto praktická a informatívna príručka od expertky na sledovanie plodnosti ti dodá silu a naučí ťa všetko, čo potrebuješ vedieť na úspešné ovládnutie svojho menštruačného cyklu!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM