EN

Nevesta

Ali Hazelwood


Paranormálna romanca od autorky bestsellerov Hypotéza lásky, Analýza lásky a Teória lásky
Misery Larková je dcérou najmocnejšieho člena juhozápadnej vampírskej rady. Povolali ju dodržať mierové spojenectvo medzi vampírmi a vlkolakmi. Vlkolaci sú krutí a nepredvídateľní, ich alfa Lowe Moreland nad svorkou vládne tvrdou, no spravodlivou rukou. Sleduje každý Miserin krok a očividne jej nedôveruje – oprávnene. Misery má vlastné dôvody na uzavretie manželstva z rozumu, ktoré majú len málo spoločné s politikou a všetko s jedinou vecou, na ktorej jej v živote záleží.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Ľubica Dvončová
Počet strán 400
EAN 9788056642375
Dátum vydania 25.10.2024
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autorka bestsellerov Hypotéza lásky, Analýza lásky a Teória lásky prichádza so svojou prvou paranormálnou romancou

Misery Larková je jedinou dcérou najmocnejšieho člena juhozápadnej vampírskej rady. A opäť sa z nej stáva vyvrheľ. Jej anonymný život v ľudskom teritóriu sa končí: povolali ju dodržať mierové spojenectvo medzi vampírmi a vlkolakmi. Tieto druhy sú nepriateľmi na život a na smrť, no ona nevidí inú možnosť, ako sa opäť podriadiť a poslúchnuť...

Vlkolaci sú krutí a nepredvídateľní a ich alfa Lowe Moreland nie je výnimkou. Nad svorkou vládne tvrdou, no spravodlivou rukou. A na rozdiel od vampírskej rady aj s citom. Sleduje každý Miserin krok a očividne jej nedôveruje – hoci sám netuší, že oprávnene.

Misery ma totiž vlastné dôvody na uzavretie manželstva z rozumu. Dôvody, ktoré nemajú nič spoločné s politikou a spojenectvami, len s tým jediným, na čom jej v živote záleží. Je ochotná urobiť úplne čokoľvek preto, aby získala späť, čo jej patrí. Dokonca aj žiť v teritóriu vlkolakov... sama s vlkom.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Ali Hazelwood

Ali Hazelwood

Spisovateľka Ali Hazelwood sa narodila v Taliansku, ale štúdium ju zavialo do Ameriky, kde si dokončila doktorandský titul v neurovede. Okrem písania aj vyučuje. Vo svojej tvorbe sa venuje romantickým románom, ale zobrazuje silné hlavné hrdinky, ktoré študujú alebo pracujú v oblasti vedy. Debutovala románom Hypotéza lásky, ktorý sa stal okamžitým bestsellerom. Vo voľnom čase najradšej behá, tlačí sa koláčikmi a sleduje sci-fi filmy obklopená mačkami.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM