EN

Pohľadom k oblohe

Rebecca Yarros


Má dvadsať, choré srdce a zoznam plný želaní, na ktorý si okamžite musí dopísať JEHO! Nový príbeh bestsellerovej autorky
Úprimný príbeh o tom, ako si odpustiť a prežiť život naplno podľa svojich predstáv. Dvadsaťročná Paisley „Lee“ Donovanová má choré srdce a jej rodičia sú preto prehnane opatrní. Lee chce však pred smrťou stihnúť kopu vecí. Pri jednej z nich sa takmer utopí, no z oceána ju vytiahne Jagger Bateman a vdýchne jej do pľúc viac než len vzduch – zapáli jej dušu. Jagger je kadet najťažšej leteckej školy v krajine. Je šialene sexi, nebezpečný a dokonalý pre dievča, ktoré chce žiť naplno.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Michaela Meňhartová
Počet strán 400
EAN 9788056641835
Dátum vydania 4.10.2024
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Úprimný príbeh o tom, ako si odpustiť a prežiť život naplno podľa svojich predstáv.

Dvadsaťročná Paisley „Lee“ Donovanová má choré srdce rovnako ako jej zosnulá staršia sestra a rodičia sa k nej preto správajú ako ku krehkej kvetinke. Lee má však zoznam vecí, ktoré chce pred smrťou stihnúť – a nič ju nezastaví, kým ich nesplní. Pri jednej z nich sa takmer utopí, no z oceána ju vytiahne Jagger Bateman a vdýchne jej do pľúc viac než len vzduch – zapáli jej dušu.

Jagger je kadet najťažšej leteckej školy v krajine. Je šialene sexi, nebezpečný a dokonalý pre dievča, ktoré chce žiť naplno. Ibaže Lee je dcéra veliaceho generála a jej priateľ je Jaggerov najväčší súper. Lee sa musí rozhodnúť, ako veľmi chce riskovať pre chalana, pri ktorom sa jej srdce zakaždým poriadne rozbúcha.

Letia cez nebezpečné územie – a stačí jeden nesprávny pohyb, aby sa zrútili a spálili...

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Vzostupy a pády"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Rebecca Yarros

Rebecca Yarros

Rebecca Yarros je bestsellerovou autorkou New York Times, USA Today a Wall Street Journal, která napsala již více než dvacet románů včetně Čtvrtého křídla a In the Likely Event. Její knihy ocenilo již množství recenzentů Publishers Weekly a získala také titul Kirkus Best Book of the Year. Rebecca miluje vojenské hrdiny a za toho svého je spokojeně vdaná už přes dvacet let. Je matkou šesti dětí a aktuálně se snaží přežít pubertu dvou ze svých čtyř synů-hokejistů. Když zrovna nepíše, můžete ji najít na hokejovém stadionu nebo při ukradených chvilkách s kytarou a kávou. Žije v Coloradu se svou rodinou, jejich tvrdohlavým anglickým buldokem, divokými činčilami a mainskou mývalí kočkou Artemis, která jim všem vládne. Poté, co Rebecca vychovala a následně adoptovala jejich nejmladší dceru, se s velkým zápalem snaží pomáhat dětem v pěstounském systému prostřednictvím neziskové organizace One October. Tu založila se svým manželem v roce 2019. Pokud se chcete dozvědět víc o jejich plánech, jak zlepšovat životy dětí v pěstounské péči, navštivte www.oneoctober.org.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM