EN

Vážení zákazníci, z dôvodu inventúry je sklad ZATVORENÝ. Vaše objednávky budú expedované od 15.07.2024. Využite skvelú zľavu počas inventúry!

Vraždoku

G.T. Karber


Ste ďalšia slečna Marplová alebo Hercule Poirot? Návyková kniha s vražednými hádankami dokonale preverí vaše deduktívne schopnosti!
Zbierka 100 originálnych logických hlavolamov – dokonalý dar pre gaučových detektívov, ktorým si môžu cibriť mysle. Deduktív Logiko rieši tie najohavnejšie vraždy a vy mu môžete pri tom pomôcť. V týchto vtipných a záhadných hlavolamoch musíte zistiť, kto, ako, kde a prečo spáchal zločin. Preskúmajte stopy, vypočujte svedkov a pomocou sily dedukcie vyplňte mriežku a dolapte páchateľa. Spoločne odhaľte stopy ukryté za vraždami a odkaz, ktorý sa dá dešifrovať len vtedy, ak vyriešite všetky prípady.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Juraj Vyskočil
Počet strán 392
EAN 9788056641330
Dátum vydania 6.9.2024
Vek od 18
Formát 160x230 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Zbierka 100 originálnych logických hlavolamov – dokonalý dar pre gaučových detektívov, ktorým si môžu cibriť mysle a vyriešiť sériu zločinov.

Kto spáchal tento ohavný čin?

Aká zbraň usmrtila obeť?

Kde došlo k vražde?

Deduktív Logiko rieši tie najohavnejšie vraždy a vy mu môžete pri tom pomôcť. V týchto vtipných a záhadných hlavolamoch musíte zistiť, kto, ako, kde a prečo spáchal zločin. Preskúmajte stopy, vypočujte svedkov a pomocou sily dedukcie vyplňte mriežku a dolapte páchateľa. Spoločne odhaľte stopy ukryté za vraždami a odkaz, ktorý sa dá dešifrovať len vtedy, ak vyriešite všetky prípady.

Prvá zbierka hlavolamov svojho druhu plná ilustrácií, šifier a máp prekypujúca vtipom a intrigami je kniha, ktorú si zaslúži tajný deduktív v každom z nás.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM