EN

Mlčanie jahniat

Thomas Harris


Predloha oscarového fimu, ktorý má na svedomí nočné mory niekoľkých generácií fanúšikov hororu
Sériový vrah „Buffalo Bill“ prenasleduje ženy a obetí sa zbavuje v rôznych štátoch. Jack Crawford, šéf oddelenia výskumu správania v FBI, povolá mladú kadetku Clarice Starlingovú, aby vypočula Hannibala Lectera – „Hannibala kanibala“ –, ktorý je pod prísnym dozorom v baltimorskej psychiatrickej liečebni. Lecter, bývalý psychiater s desivou minulosťou, má kľúčové informácie, ktoré by mohli pomôcť dolapiť páchateľa. Geniálna kniha „Mlčanie jahniat“ je nezabudnuteľnou klasikou napínavej literatúry.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Igor Slobodník
Počet strán 368
EAN 9788056643129
Dátum vydania 22.11.2024
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Sériový vrah, známy len pod prezývkou „Buffalo Bill“, prenasleduje ženy. Má svoj cieľ, no nik nechápe jeho myslenie, lebo telá obetí sa nájdu zakaždým v inom štáte. Jack Crawford, šéf oddelenia výskumu správania, si zavolá na pomoc Clarice Starlingovú, mladú šikovnú kadetku akadémie FBI. Jej úlohou je vypočuť doktora Hannibala Lectera – známeho aj ako „Hannibal kanibal“ –, ktorý je pod prísnym dozorom vo väzenskej psychiatrickej liečebni v Baltimore.

Doktor Lecter je bývalý psychiater s desivou minulosťou a neobvyklým vkusom a intenzívne sa zaujíma o temné zákutia ľudskej mysle. Jeho dôverné pochopenie vraha a samotnej Clarice tvoria jadro príbehu geniálne napísanej knihy „Mlčanie jahniat“ – nezabudnuteľnej klasiky napínavej literatúry.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM