EN

Vážení zákazníci, z dôvodu inventúry je sklad ZATVORENÝ. Vaše objednávky budú expedované od 15.07.2024. Využite skvelú zľavu počas inventúry!

Muž, ktorý spadol na Zem

Walter Tevis


Kultové sci-fi, ktoré zažiarilo aj na striebornom plátne.
Pomalá, smutná exkurzia do hlbín ľudskosti a existencie, ktorá je aktuálna aj dnes Thomas Jerome Newton je mimozemšťan, ktorého domovskú planétu Anthea zničili jadrové vojny. Na Zem prichádza zachrániť posledných preživších. Patentuje si pokročilú antheanskú technológiu a vďaka nej zhromaždí dostatok prostriedkov na stavbu lode, ktorá má priviezť posledných tristo Antheančanov na Zem. Jeho plány sa začnú rúcať, keď prepadne neduhom, ktoré sú až príliš ľudské a ohrozujú cieľ, s ktorým na Zem prišiel.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Katarína Kvoriaková
Počet strán 216
EAN 9788056640760
Dátum vydania 26.7.2024
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Pomalá, smutná exkurzia do hlbín ľudskosti a existencie, ktorá je aktuálna aj dnes

Thomas Jerome Newton je mimozemšťan, ktorého domovskú planétu Anthea zničili jadrové vojny. Na Zem prichádza s cieľom zachrániť posledných preživších. Prezlečený za človeka si patentuje veľmi pokročilú antheanskú technológiu a vďaka nej sa mu podarí zhromaždiť dostatok prostriedkov, aby mohol postaviť loď, ktorá má pomôcť posledným tristo Antheančanom presídliť sa na Zem.

Vízia jeho pomoci sa však začína rúcať, keď prepadne neduhom, ktoré sú až príliš ľudské a ohrozujú cieľ, s ktorým na Zem prišiel.

Prelomový sci-fi román od finalistu ceny Nebula bol v roku 1976 sfilmovaný v hlavnej úlohe s Davidom Bowiem a je základom rovnomenného seriálu streamovacej služby Showtime.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM