EN

Cesta za jednorožcami 3: Noc čarovného tanca


Jednorožec v ohrození! Kto chce ukradnúť jeho magické schopnosti?
Elodie zahliadla v parku odtlačky kopýt v tvare morských mušlí a má pocit, že jednorožce opäť potrebujú ich pomoc. Dostane sa k nej správa, že sa jednorožec Tanečník na vlnách ocitol v ohrození. S ostatnými členmi z Tajného spolku pátračov sa ponáhľajú do Benátok, aby ho našli a zachránili pred rodinou, čo sa snaží ukradnúť jednorožcove schopnosti. Podarí sa im zachrániť Tanečníka na Bále plávajúcich hviezd a odviesť ho naspäť k jeho stádu, kým bude neskoro?

Informácie

Číslo dielu 3
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Eva Piarová
Počet strán 208
EAN 9788056641460
Dátum vydania 30.8.2024
Vek od 8
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Zlatistý jednorožec pátračov požiadal, aby pomohli Tanečníkovi na vlnách, a tak je Elodie znova pripravená vyraziť na dobrodružstvo, aké ešte doteraz nezažila…

Elodie zahliadla v parku odtlačky kopýt v tvare morských mušlí a má pocit, že jednorožce opäť potrebujú ich pomoc. Jej obavy sa naplnia, keď sa k nej dostane správa, že sa jednorožec Tanečník na vlnách ocitol v ohrození.

Elodie a ostatní členovia z Tajného spolku pátračov sa ponáhľajú do Benátok, aby ho našli a zachránili pred rodinou, čo sa snaží ukradnúť jednorožcove schopnosti. Benátky sú plné nádherných uličiek, pomedzi ktoré sa vinú vodné kanály, no Elodie a jej kamaráti sa musia sústrediť na svoju úlohu. Podarí sa im zachrániť Tanečníka na Bále plávajúcich hviezd a odviesť ho naspäť k jeho stádu, kým bude neskoro?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Cesta za jednorožcami"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM