EN

Nezapomenutelné sportovní události

Štěpánka Sekaninová


Od prvních moderních olympijských her po MMA
Sport a sportovní hry provázejí lidstvo již odnepaměti. Není nad to pořádně se rozhýbat a poměřit své síly. Velká řádka sportovních momentů zůstala navěky ztracená propadlišti dějin, ovšem jsou i takové momenty ze světa sportu, které nebudou nikdy zapomenuty.

Informácie

Ilustrátor Anastasia Stročkova
Jazyk čeština
Počet strán 52
EAN 9788000066769
Dátum vydania 10.10.2022
Vek od 9
Formát 240x320 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,722
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Sport a sportovní hry provázejí lidstvo již odnepaměti. Není nad to pořádně se rozhýbat a poměřit své síly. Velká řádka sportovních momentů zůstala navěky ztracená propadlišti dějin, ovšem jsou i takové momenty ze světa sportu, které nebudou nikdy zapomenuty. Ať už se jedná o fenomenální vítězství a výkony, mimořádné okamžiky, ale bohužel i okamžiky tragické. Pojďme si na 23 výpravných dvoustránkových ilustracích připomenout některé z nich.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Události v obrazech"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová

Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM