EN

Vážení zákazníci, z dôvodu inventúry je sklad ZATVORENÝ. Vaše objednávky budú expedované od 15.07.2024. Využite skvelú zľavu počas inventúry!

Písmenkové riekanky

Jana Pavlíková


Precvičte si abecedu riekankami!
Kniha, ktorá deťom hravým spôsobom predstaví celú abecedu od A do Ž! Písmenká sa v nej zabávali a poskladali zábavné písmenkové riekanky. Tie deťom prezradia, prečo napríklad chodí zebra stále v pyžame, prečo cvrček v zime nemôže fidlikať na husličkách a o čom sníva malý slimáčik. Zistia, akú chybu urobila neposedná žabka, akých dobrých kamarátov má ukazovák a veľa ďalšieho. Navyše v sprievode krásnych ilustrácií.

Informácie

Jazyk slovenčina
Počet strán 64
EAN 9788056610770
Dátum vydania 17.5.2019
Vek od 4
Formát 145x205 mm
Vydavateľstvo ALBATROS
Hmotnosť 0,24
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Deti, počuli ste už niekedy o písmenkovom kráľovstve, ktoré sa volá Abeceda? Je tam veru poriadne veselo! Každé jedno písmenko vyzerá celkom inak. Jedno je tenké ako ihla, druhé zasa tučné ako bublina a iné zasa skrútené ako had. A nielen to! Písmenká, ktoré sa spolu kamarátia, sa môžu chytiť za ruky a za okamih sa z nich stanú slabiky, slová alebo aj celé vety.

A presne tak to bolo aj v tejto knižke! Písmenká sa zabávali a poskladali nám zábavné písmenkové riekanky. Tie ti prezradia, prečo napríklad zebra stále chodí v pyžame, prečo cvrček v zime nemôže fidlikať na husličkách a o čom sníva malý slimáčik. Dozvieš sa, akú chybu urobila neposedná žabka alebo akých dobrých kamarátov má ukazovák...

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Veselé básničky"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM