EN

Bez teba to nie je ono

Jenny Han


Vráťte sa na letné pláže Jenny Hanovej v druhom pokračovaní úspešnej série Letné lásky.
Belly každý rok netrpezlivo odpočítavala dni do leta, no nie tento. Pláž, slnko, more a skvelú spoločnosť mali vystriedať nudné mesiace strávené v meste. A ešte k tomu doma a so zlomeným srdcom. Kiežby toto leto vôbec neprišlo! Jedného dňa však Belly zazvoní telefón a zisťuje, že Conrad zmizol. Belly hneď vie, že jediné miesto, kde dokážu dať všetko do poriadku a kde sa Conrad isto schováva, je ich plážový domček. Podarí sa im znovu objaviť to jediné, čo ich spája? Zachránia leto a Bellino zlomené srdce?

Informácie

Číslo dielu 2
Jazyk slovenčina
Originálny názov It's Not Summer Without You
Pôvodný jazyk angličtina
Séria Letná láska
Počet strán 312
EAN 9788056609408
Dátum vydania 15.3.2019
Vek od 13
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo COOBOO
Hmotnosť 0,27
Typ kniha
Väzba brožovaná lepená

Jedno dievča, dvaja chlapci. Ktorého si nakoniec vyberie? Vráťte sa na letné pláže Jenny Hanovej v druhom pokračovaní úspešnej série „Letná láska“.

Belly každý rok netrpezlivo odpočítavala dni do leta, no nie tento. Pláž, slnko, more a skvelú spoločnosť mali vystriedať nudné mesiace strávené v meste. A ešte k tomu doma a so zlomeným srdcom. Kiežby toto leto vôbec neprišlo!

Jedného dňa však Belly zazvoní telefón a zisťuje, že Conrad zmizol. Belly hneď vie, že jediné miesto, kde dokážu dať všetko do poriadku a kde sa Conrad isto schováva, je ich plážový domček. Podarí sa im znovu objaviť to jediné, čo ich spája? Zachránia leto a Bellino zlomené srdce konečne zahreje letná láska?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Jenny Han

Jenny Han

Jenny Hanová pochádza z Richmondu vo Virginii. Študovala tvorivé písanie pre deti a mládež v New Yorku. Toto mesto si absolútne zamilovala a po dokončení školy sa tam presťahovala. Najradšej píše v kaviarňach, v metre alebo na návšteve u známych. Miluje Harryho Pottera a najviac fandí Slizolinu. Z domu nevychádza bez červeného rúžu a zápisníku. Medzi jej najznámejšie knihy patrí trilógia Všetkým chalanom, ktorých som milovala.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

nakridlachknih.blogspot.cz - Bez teba to nie je ono

Jenny Han si môže vychutnávať blažený pocit úspechu po toľkých knižkách a pri všetkých čitateľoch. Píše sa jej tak ľahko? Áno. Jej knižky totižto nevyžadujú žiadne extra rozmýšľanie a energiu. Sú určené k príjemnému oddychu. Popri všetkých našich šialených každodenných situáciách nám nejeden raz padne vhod začítať sa do knižky, v ktorej sa stratíme a vypneme. Zabudneme a odreagujeme sa. Čítanie...
NAPÍŠTE NÁM