EN

Vážení zákazníci, z dôvodu inventúry je sklad ZATVORENÝ. Vaše objednávky budú expedované od 15.07.2024. Využite skvelú zľavu počas inventúry!

Můj život bez lepku

Moderní bezlepková kuchařka od Celiaxmoni

Monika Menky


Poznejte 60 bezlepkových receptů od Celiaxmoni.cz!
Kniha, která je nejen osobním vyznáním známé food bloggerky Moniky Menky, ale také přehlídkou 60 úžasných bezlepkových receptů doplněných nádhernými profesionálními fotografiemi. Autorka do knihy vložila mnoho praktických rad a postřehů, které jsou nezbytné pro zdraví každého celiaka a alergika na lepek, a které také usnadní přípravu bezlepkových pokrmů. Recepty pokrývají kompletní denní jídelníček, naleznete mezi nimi snídaně, svačiny, polévky, hlavní chody, předkrmy, dezerty a sváteční pokrmy.

Informácie

Jazyk čeština
Počet strán 192
EAN 9788026417095
Dátum vydania 27.11.2017
Vek od 14
Formát 210x247 mm
Vydavateľstvo CPRESS
Hmotnosť 0,846
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Kniha, která je nejen osobním vyznáním známé food bloggerky Moniky Menky, ale také přehlídkou 60 úžasných bezlepkových receptů doplněných nádhernými profesionálními fotografiemi. Autorka do knihy vložila mnoho praktických rad a postřehů, které jsou nezbytné pro zdraví každého celiaka a alergika na lepek, a které také usnadní přípravu bezlepkových pokrmů.

Recepty pokrývají kompletní denní jídelníček, naleznete mezi nimi snídaně, svačiny, polévky, hlavní chody, předkrmy, dezerty a sváteční pokrmy.

Autorku a její rady a recepty naleznete na blogu www.Celiaxmoni.cz, také na facebooku https://www.facebook.com/Celiaxmoni/?fref=ts a a instagramu https://www.instagram.com/celiaxmoni/.

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM