EN

Neublížiš

Kelly Parsons


Je mnoho spôsobov, ako umrieť v nemocnici. Byť chorým, je iba jedným z nich...
Steve Mitchell je výborný chirug: ambiciózny, inteligentný, dôveryhodný. V nemocnici vedie aj skupinku medikov, ktorí sú na praxi. Jeho kariéra je na vzostupe, črtá sa pre ním žiarivá budúcnosť. Potom však jeden jeho pacient záhadne umrie. Čoskoro mu začne byť jasné, že vrah sa voľne pohybuje v nemocnici a kedykoľvek môže zase ublížiť niektorému pacientovi. Krásna a chytrá mladá medička zvedie Steva, vyhráža sa, že mu zničí život, a núti ho hrať s ňou nebezpečnú hru so smrteľnými následkami.

Informácie

Jazyk slovenčina
Originálny názov Doing Harm
Pôvodný jazyk angličtina
Počet strán 472
EAN 9788056605530
Dátum vydania 15.6.2018
Vek od 15
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo XYZ
Hmotnosť 0,5
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Je mnoho spôsobov, ako umrieť v nemocnici. Byť chorým, je iba jedným z nich...

Steve Mitchell je výborný chirug: ambiciózny, inteligentný, dôveryhodný. V nemocnici vedie aj skupinku medikov, ktorí sú na praxi. Jeho kariéra je na vzostupe, črtá sa pre ním žiarivá budúcnosť.

Potom však jeden jeho pacient záhadne umrie. Čoskoro mu začne byť jasné, že vrah sa voľne pohybuje v nemocnici a kedykoľvek môže zase ublížiť niektorému pacientovi.

Krásna a chytrá mladá medička zvedie Steva, vyhráža sa, že mu zničí kariéru aj osobný život, a núti ho hrať s ňou nebezpečnú hru so smrteľnými následkami.

V nemocnici postupne umierajú ďalší pacienti za záhadných okolností.

Podarí sa Stevovi preľstiť psychopatickú vrahyňu prv než umrie ďalší pacient?

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Kelly Parsons

Kelly Parsons

Kelly Parsons Spisovateľ a chirurg Kelly Parsons vyrástol v San Diegu v Kalifornii, kde žije dodnes. Vyštudoval najprv históriu a potom medicínu. Pracuje v Mooresovom onkologickom centre pri Kalifornskej univerzite vo svojom rodnom meste, kde pôsobí aj ako docent v odbore chirurgia na lekárskej fakulte. Prvý nápad, ktorý neskôr viedol k napísaniu románu Doing Harm (Neublížiš) dostal v roku 2004. Nasledujúcich osem rokov popri náročnej lekárskej praxi pravidelne písal, kradol si chvíle pre seba buď vo včasných ranných hodinách, alebo neskoro v noci, cez víkendy a počas dovolenky. V súčasnosti Parsons ďalej praktizuje medicínu a zároveň pracuje na ďalšom lekárskom thrilleri, ktorý sa tento raz odohráva v južnej Kalifornii a ďalej rozvíja témy z prvého románu: dramatické stretnutie vôle hrdinu a zloducha, život a smrť v nemocničnom prostredí a ľudská omylnosť lekárov.
Zobraziť profil autora

Recenzia médii

nathalys-reading.blogspot.cz - Neublížiš

Oficiálna anotácia prezrádza dej! Nečítajte ju, ak nechcete prísť o úžasný čitateľský zážitok. Moju si však prečítať môžete. Steve Mitchell je veľmi ambiciózny lekár, ktorého veľmi baví medicína. Dalo by sa povedať, že je jeho koníčkom a to je dobré. Pred ním sa črtá nádherná kariéra, žije v usporiadanej rodine a pod palcom má praxujúcich lekárov. Stane sa však niečo, s čím nepočítal. Z neja...

Dennikrelax.sk - Záhadné úmrtia v nemocnici

„Najlepší medicínsky triler, aký som za posledných 25 rokov čítal. Úžasné scény a plastické postavy,“ napísal na Twitteri kráľ hororu Stephen King. Neublížiš je nový medicínsky psychotriler o tom, že lekári majú najmä zachraňovať životy. Čo však v prípade, ak sa po nemocnici pohybuje zabijak? Klasická hra mačky s myšou, ale podané oveľa sviežejšie a s nečakaným rozuzlením. Steve Mitchell je...

Literárna lekáreň u Simony - Neublížiš

Steve Mitchell je uznávaný chirurg. Svoju prácu miluje a je oddaný svojej rodine. Čaká ho povýšenie a manželka mu oznámi, že im do rodiny pribudne tretie dieťa. Vrásky na čele mu však robí jeden pacient, pán Bernard, ktorý sa po operácii nezotavuje tak, akoby mal. Navyše svojou nepozornosťou a prílišným sebavedomím skomplikuje priebeh jednej operácie a v ten istý deň záhadne zomiera aj pán Bernard...
NAPÍŠTE NÁM