EN

Vážení zákazníci, z dôvodu inventúry je sklad ZATVORENÝ. Vaše objednávky budú expedované od 15.07.2024. Využite skvelú zľavu počas inventúry!

Motýlie maľovanky

Julie Bezděková


Vyfarbi si svojho motýľa!
Kniha urobí radosť všetkým, ktorí obdivujú prekrásnych tvorov plných jemnosti a krehkého pôvabu. Nájdete v nej množstvo hravých motýľov v obklopení kvetín, listov či magických vzorov. Pripravte si cerzuky alebo fixky a pusťte sa do vyfarbovania poletujúcich krásavcov, ako ich vidíte vy. A môžete si byť istí, že práve ten váš motýľ bude jedinečný!

Informácie

Číslo dielu 6
Jazyk slovenčina
Originálny názov Motýlí omalovánky
Pôvodný jazyk čeština
Séria Maľovanky
Počet strán 80
EAN 8586019610048
Dátum vydania 18.8.2017
Vek od 7
Formát 224x224 mm
Vydavateľstvo EDIKA
Hmotnosť 0,31
Typ kniha - maľovanky
Väzba brožovaná lepená

Kniha urobí radosť všetkým, ktorí obdivujú prekrásne tvory plné jemnosti a krehkého pôvabu. Nájdete v nej množstvo hravých motýľov obklopených kvetmi, listami či magickými vzormi.

Preto si pripravte farbičky či fixky a pustite sa do vyfarbovania poletujúcich krásavcov tak, ako ich vidíte vy. Môžete si byť istí, že práve ten váš motýľ bude jedinečný a unikátny!

Vďaka perforovaným stranám vydarené obrázky ľahko vytrhnete a môžete si ich vystaviť alebo darovať.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Ďalšie tituly z rady "Maľovanky"

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Julie Bezděková

Julie Bezděková

Narodila se v Rusku, kde absolvovala vysokou školu a obhájila doktorát z oblasti jazykovědy. Pak ji životní cesta přivedla do Česka, kde už několik let bydlí se svou rodinou a věnuje se redaktorské a autorské činnosti. Kromě učebnic a příruček pro výuku ruštiny ráda vymýšlí zábavné knihy pro děti, a to i pro ty nejmenší.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM