EN

Vážení zákazníci, z dôvodu inventúry je sklad ZATVORENÝ. Vaše objednávky budú expedované od 15.07.2024. Využite skvelú zľavu počas inventúry!

Logopedické písničky

Jana Havlíčková, Ilona Eichlerová


Logopedická cvičení na melodie známých lidových písniček? To je ono!
Procvičování správné výslovnosti pomocí říkanek napsaných na melodie známých lidových písniček? To je ono! Z povinnosti cvičit logopedii se stane zábava, kterou si užijí děti i dospělí. Texty zaměřené na konkrétní hlásku jsou velice jednoduché a snadno zapamatovatelné. Lze je využít doma, ve školkách, ale i prvních třídách, jako zpestření výuky čtení a psaní. Písničky jsou doplněny o notové záznamy a kytarové akordy, takže si je snadno můžete i zahrát.

Informácie

Žáner logopédia
Jazyk čeština
Počet strán 104
EAN 9788025333259
Dátum vydania 28.9.2017
Vek od 4
Formát 167x230 mm
Vydavateľstvo Fragment
Hmotnosť 0,336
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Procvičování správné výslovnosti pomocí říkanek napsaných na melodie známých lidových písniček? To je ono! Z povinnosti cvičit logopedii se stane zábava, kterou si užijí děti i dospělí.

Texty zaměřené na konkrétní hlásku jsou velice jednoduché a snadno zapamatovatelné. Lze je využít doma, ve školkách, ale i prvních třídách, jako zpestření výuky čtení a psaní. Písničky jsou doplněny o notové záznamy a kytarové akordy, takže si je snadno můžete i zahrát. Tak hurá do toho!

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
NAPÍŠTE NÁM