EN

Magická posadnutosť

Alice Hoffman


Oslava sesterstva, rodiny a sily lásky v obľúbenom filmovom príbehu.
Keď sestry Sally a Gillian Owensové osirejú, ujmú sa ich excentrické tety z Massachusetts. Dievčatá postupne odhaľujú, aké tajomné, ba desivé schopnosti majú ich tety. Keď sa rovnaké magické nadanie začne prejavovať aj u sestier, rozhodnú sa od tiet ujsť a začleniť sa do „normálnej“ spoločnosti. Minulosť plná mágie ich však dobehne. A keď nastanú problémy, musia sa tri generácie žien z rodu Owensovcov nielen spojiť, ale aj prijať svoju mágiu ako dar – a kľúč k budúcnosti plnej lásky a vášne.

Informácie

Jazyk slovenčina
Prekladateľ Katarína Ondrušová
Počet strán 288
EAN 9788056639313
Dátum vydania 12.4.2024
Vek od 18
Formát 130x200 mm
Vydavateľstvo Lindeni
Hmotnosť 0,43
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom a prebalom

Oslava sesterstva, rodiny a sily lásky

Keď sestry Sally a Gillian Owensové osirejú, ujmú sa ich excentrické tety, ktoré bývajú v tom najtemnejšom a najdesivejšom dome malého mestečka v Massachusetts. Dievčatá postupne odhaľujú, aké tajomné, ba desivé schopnosti majú ich tety. Keď sa rovnaké magické nadanie začne prejavovať aj u Sally a Gillian, rozhodnú sa uniknúť spod vplyvu svojich príbuzných a začleniť sa do „normálnej“ spoločnosti.

Minulosť plná mágie ich však dobehne. A keď nastanú problémy v podobe hrozivého ducha, musia sa tri generácie žien z rodu Owensovcov nielen spojiť, ale aj prijať svoju mágiu ako dar – a kľúč k budúcnosti plnej lásky a vášne.

Súbory na stiahnutie

pdf Ukážka.pdf

Uživateľská recenzia

Žiadne užívateľské hodnotenia nie sú dostupné.

Vaše hodnotenie

Používateľskú recenziu môžu vkladať len registrovaní užívatelia

 Prihlásiť
Autor knihy
Alice Hoffman

Alice Hoffman

Alice Hoffman sa narodila v New Yorku, vyštudovala tvorivé písanie na Stanfordovej univerzite. V súčasnosti žije v Bostone. Je autorkou vyše tridsiatich románov a je jednou z najuznávanejších spisovateliek súčasnosti. V roku 1988 uzrela svetlo sveta filmová adaptácia románu Magická posadnutosť v hlavných úlohách so Sandrou Bullock a s Nicole Kidman.
Zobraziť profil autora
NAPÍŠTE NÁM